Diskuse

Rusko podporuje nelegální imigraci do EU

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Spíš ji přímo organisuje. Jako pomstu za sankce.

0 0
možnosti

To je guláš.

Někteří diskutující se už dříve ptali, zda se najde nějaký tydýt, kdo tu uprchlickou vlnu bude chtít nakonec svalit na Rusko.

2 1
možnosti

Landovy názory jsou všeobecně známé. Je to prostě obyčejný nácek.

Jinak ten titulek a článek jsou dvě naprosto odlišné věci. Prostě slátanina , jak má být.

0 0
možnosti
Foto

Podle statistiky OSN má naše země 28 nejvyšší životní úroveňna světě, podle statistiky OECD je celková kvalita života jeho obyvateldvaadvacátá na světě. Obyvatelstvo trpící nadváhou, tloustnoucí uvelkoformátových barevných televizorů, z něhož 60 % jezdí každý rok nadovolenou k moři či do hor, které vlastní tolik aut, že není kde zaparkovat, vestátě, kde má 95 % bytů s tekoucí a nezávadnou vodu, podobný početsplachovacích WC a ústřední či jiné moderní topení, se zaručenou zdravotní péčípro všechny, se zaručenými důchody, i v této realitě má značná část národapocit, že je týrána a okrádána.

2 0
možnosti
Foto

Každý, kdo má touhu tepat do nepravostí neopomene sdělit, že v devadesátých letech byla rozkradena země Vím jenom, že komunisté ukradli oprávěným vlastníkům jejich vlastní majetku, protože jejich programem je zlodějna. Jak ale lze rozkrást stát, stále nevím a ani nikdo mně to neřekl.RvRv

0 0
možnosti
Foto

Titulek o něčem. Článek o všem možném. Proč tolik témat v jednom blogu?

4 0
možnosti

D92a81d13a28k 62P14e29t29r

16. 9. 2015 6:19

Tak v podstatě, máma Angela je v podstatě převlečený Putin.

5 1
možnosti

Pěkná slátanina myšlenek a smyšlenek autora. To podstatné mi chybí- která je to ta hezká strana, co splní své sliby? Tu bych taky rád volil.

17 0
možnosti