Diskuse

Pojďme si konečně spočítat uprchlíky aneb čísla jen rostou

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Nováku z čeho usuzujete, že by další roky mohlo dojít třeba 3 000 000 migrantů 8-o když letos je první rok překročen počet 1 000 000.

Navíc počet uprchlíků -tedy těch kteří u nás mohou zůstat se spíše bude zmenšovat-značná část těch co ze Syrie a okolí chtěli odejít už vyrazila. jedině, že byste předpokládal zhoršení situace na Ukrajině.

Navíc jste zcela evidentně nepochopil systém kvót-ten se týká uprchlíků, ne migrantů obecně. Týká se tedy necelé poloviny všech migrantů.

1 2
možnosti

:-)   Pane Polický! samozřejmě sledujete internet a vidíte ty hordy lidí, jak denně přibývají na území Evropy !  Jistě čtete další blogy a zkušenosti lidí, kteří se s nimi potkávají, vidíte na fotografiích to, co po nich zůstává? Myslíte si, že to někdo zastaví? Nebo že je budou vracet? Kam? Evropa bude zničena.... podle současného chování politiků EU ! !!

3 0
možnosti

koukam tak na ty vase obrazky v clanku a rikam si, ma ten kluk vubec udeleny prava od redakce Netzplanet pouzivat/verejne sirit  jejich fotografie?

radsi bych je rychle o to pozadal https://www.netzplanet.net:-P

0 0
možnosti

A ted to Jardo spocitejte za dalsich 10 a 20 let. Kolik jich bude z patnacti a triceti milionu legalnich a dalsich desitek milionu cernych dusi. Pri Vasi fantasii si urcite umite predstavit katastrofu, kdyby CR vystoupila z EU. Uz neomezovana ve svem hospodarskem vyvoji Bruselem, by dosahla tak vysoke urovne, ze by vsichni migranti chteli do Ceska a cesky narod vy vyhynul uslapanim na cimpr campr. Skocte radeji hned z Nuselaku, nez ho islamiste vyhodi do luftu.

2 1
možnosti

Ale nám už bylo určeno 3%.  Když si vzpomenu že se na přelomu roku mluvilo o 15 dětech. Solidní nárůst.

Ale to je záměr. V médiích se záměrně používají několik měsíců stará čísla.

6 0
možnosti

Odhalil jsem, že číslo je 2,63%. Tak to opravím, díky za upozornění.

0 0
možnosti