Diskuse

Kdo bojuje v Sýrii ?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdyby to někoho zajímalo podrobněji, než tento zjednodušený výčet, tak zde je to dosti podrobně:

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_armed_groups_in_the_Syrian_Civil_War

0 0
možnosti

J90. 64G62r13o95h

9. 9. 2015 7:42

Kurdové proti Asadovi nebojují a spojenci Asada jsou i Hizballáh, Irán. Některé jejich jednotky dobrovolníků  bojují v Sýrii.

1 0
možnosti
Foto

Nejvýrazněji je nutno podpořit toho, kdo vede spravedlivý dlouhodobý boj za sebeurčení, tedy za Kurdský stát na území Íráku, Sýrie a Turecka, ať to stojí, co to stojí.

Na ostatní strany v konfliktu na zbývajícím území pak tlačit na to, ať řeší své konflikty nikoliv ozbrojeným bojem, ale volbami.

2 0
možnosti

ac byl asad jakykoliv, furt tam bylo lip pred tou blbou revoluci, to si tam teda pomohli.

2 1
možnosti
Foto

Jak můžet tvrdit, že bylo za tyrana Assada v  Sýrii lépe. Vy jste tam žil ? Proč obyvatelé Sýrie proti němu povstali.? To bylo proto, že se měli dobře ?

2 1
možnosti

Asad všechny chemické zbraně odevzdal;-) Sice až po tom jednom incidentu, ale tam to byli jasně povstalci....právě proto je odevzdal, aby to na něj nemohli hodit.

4 1
možnosti
Foto

Assad všechny chemické zbraně odevzdal na nátlak Ruska, které mu poskytuje zbraně a za to může mít v Sýrii námořní základnu. Díky tomu, má také Assad jistotu, že proti němu OSN nezasáhne, protože Rusko RB OSN zablokuje.

0 0
možnosti

Teď vám určitě řeknou, že všechno špatné o Asadovi je jen imperialistická propaganda, a ve skutečnosti že ho všichni milují, až na pár fanatiků na výplatní pásce židozednářů.

1 1
možnosti

Hmm, nějak se mi zpozdilo načítání nových příspěvků.

1 0
možnosti

Teď vám řeknou, že všechno špatné o Asadovi je jen imperialistická propaganda, a že ve skutečnosti ho všichni, až na pár islamistů, jež jsou samozřejmě placeni CIA a NWO, milují jako vlastního otce.

1 0
možnosti

Loni se někde v USA na internetu objevila naprosto geniální analýza dění na Středním východě od nějakého Američana - lidového tvůrce:

.............................

Are you confused about what’s going on in the Middle East? I think I've got it. So let me get this right.

We support the Iraqi government in the fight against the ISIS. We don’t like ISIS, but ISIS is supported by Saudi Arabia who we do like. We don’t like Assad in Syria. We support the fight against him but ISIS is also fighting against him. We don’t like Iran but Iran supports the Iraqi government in its fight against ISIS.

So some of our friends support our enemies and some of our enemies are now our friends and some of our enemies are fighting against our other enemies who we want to lose but we don’t want our enemies who are fighting our enemies to win.

If the people we want to defeat are defeated, they might be replaced by people we like even less and all this was started by us invading a country to drive out terrorists who weren’t actually there until we went in to drive them out.

I think I've got it.

6 1
možnosti

jo, jak u blbejch na dvorku

1 0
možnosti