Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IM

I40v50o 98M93i86l36d96a

28. 8. 2015 15:18

krásné je také na tom všem to, že přijímat a starat se o uprchlíky nás vyzývají jen a jen ti, kteří už dlouho a úspěšně cizopasí na naší společnosti a na státu...

1 0
možnosti

Novák je další xenofibní spratek, co si vymýšlí hovadiny, aby mohl z něčeho obvinit své oponety. Podobné duševní svinstvo tu včera předvedl xenofobní bloger Mazurek.

Nikdo nikdy neobvinil xenofoby ze smrti těch 71 utečenců. Tuhle tragédii ale xenofobní frustráti využívají k tomu, aby hledali viníky té tragédie mezi "sluníčkáři". Přitom hledat viníky nemusí. Maďarská policie už je našla a poslala do vazby. Takže teď už xenofobním frustrátům Novákovi a Mazurkovi nezbývá, než zjistit, zda ti pašeráci lidí, co zavinili smrt těchto běženců, jsou sluníčkáři nebo xenofobové.:-P

0 4
možnosti
OK

Zkuste to bez nálepkování. Takto se totiž nikam nedostaneme.

1 0
možnosti
MR

Německo a zvláště kancléřka Merkelová, jež prohlásila že Německo je otevřené pro všechny, což dnes bylo opraveno z úst ministra Chovance jen na Syřany. 

Ještě navíc pobízí okolní státy  aby měli podobnou politiku a sociální zázemí ... .

Německo je cílem celého exodu a jej taky vyvolává,navíc je tak slepé že vlastně tím jak situace neřeší a nechává to na EU, když by toto mělo přejít na hlavy států a vyvolat se summit a věci řešit, třeba výjimečný stav v Evropě, tím vlastně nejen Evropu,  ale vlastní zemi zahlcuje uprchlíky jež jsou z velké části ekonomičtí imigranti a singl muži,  jež čile  jak řekl ministr Chovanec komunikují na internetu se svými bližními jak v Německu tak v Africe a dále.

Tím vlastně zabírají místo válečným uprchlíkům a vlastně přivádí Evropu nechtěně do III války.

Vinu nese i socialistický byrokratický humanismus, jež umrtvil společenskou komunikaci a sňal z lidí odpovědnost a vše řeší byrokraticky což s ohledem kolik je v EU států je fatální.

4 0
možnosti
Foto

Tak, já bych řekl, že hlavní vinu nesou ti, kteří rozhodli o vojenském napadení Iráku a Libyie a vojenské podpoře radikálních muslimů bojujících proti Asadovi.

Takže za vznik IS a naprostý rozvrat uvedených států a tím i uprchlickou vlnu, můžeme děkovat hlavně G. Bushovi jr. a T. Blairovi se Sarkozym a Cameronem.

1 0
možnosti
OK

Politika Západu, zejména USA a zejména vůči Iráku byla dosti nepromyšlená a špatná. To je fakt. Ovšem chceme-li už hledat viníky, pak si tam připište poměrně nedávnou kolonizaci Afriky, střety východního bloku se západním na území třetích států v mnoha kontinentech, výcvik teroristů v zemích východního bloku (naši drahou vlast nevyjímaje) atd.

1 0
možnosti
JK

Vidím že jste začal již pracovat na seznamech, zřejmě pro toho pána na poslední fotografii? Nejdříve obviníte nejen ty lidi z fotek za vraždu 70 lidí, pak je označíte, sepíšete seznam a... ? Odsun? P.S.: sluníčkář je člověk žijící alternativním způsobem života, tj. člověk, který opustí město, žije s rodinou nebo komunitou na venkově, chová kravky a kozy, děti rodí doma, nenechává je očkovat, vyučuje je sám doma a hlavně - nemá TV ani internet... Myslíte, že někdo z těch lidí na fotorgafiích takto žije? Nejhorší jsou ti z nás, kteří kvůli rozdílnému názoru soudí druhé. Takový jste přesně VY.Rv

1 1
možnosti
OK

Tohle je příklad hodně jednoduchého uvažování. Nejsem zastáncem ilegálních uprchlíků, tím méně pak pašeráků. Na druhou stranu souhlasím s tím, že lidem v nouzi je třeba (přiměřeně) pomáhat. Pokud se jedná o oněch nešťastných sedmdesát, pak, pokud to skutečně byli Syřané, těm bych azyl poskytl, přinejmenším do doby, než skončí v jejich zemi válka. Konečně i z naší země před válkami utíkali lidé.

0 0
možnosti
Foto

Bylo jich prý 71 (59 mužů, 8 žen,3 chlapci a 1 děvče - batole)

0 0
možnosti
VV

No, dalo by se i rici slovy nejakyho Vaclava Klause, Kapitalismus bez privlastku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1453x
Více na: jardanovak.blog.idnes.cz

Seznam rubrik