Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tady se ukazuje i holá pravda o nás samých o našem myšlení a chování. Zde jde o další frustraci, před tím zde byla frustrace z mafiánských praktik, před tím zase ohledně oslabení koruny ČNB,  před tím z věčného utahování opasků... . .

Dnes je frustrace z chování politiků. Příčina je zde jedna a to stádní chování většiny jež vše toleruje a když se někdo ozve, tak se stane terčem posměchu.

Doba nás tvrdě tlačí k občanské aktivitě a když nebude tak nám bude vládnout parta politiků a nejen u nás, jež už byli stvořeni pro jiný svět který spěje k transformaci. 

Jsou zde ve střetu dva dožité stavy, politická garnitura jež se pohybovala v určitém světě který je dnes ve slepé uličce a stádní chování společnosti. Když bude mít prim jedna strana tak to bude vypadat jak to vypadá ... .

0 0
možnosti

Tady jde o to vyhnout se hysterii, že je to problém, je každému jasné. Jaké řešení byste vy navrhoval vy?

2 0
možnosti

Celo unijně případně celoevropsky zavézt:

Chybí v zákoně:

Nepouštět do Evropy zločince.

Přistěhovalec co se dopustí opakované kriminální činnosti, nebo závažného zločinu bude deportován zpět.

Přistěhovalci nebudou mít nárok okamžitou podporu a bez práce pobírat sociální dávky.

Zamezení firmám obcházet imigrační zákony, nahlašováním zaměstnanců, jako své jednatele společností. Tímto způsobem se do ČR dopravují pracovníci, kteří by jinak povolení nedostali. Tyto firmy pak často neodvádí daně v ČR, zdravotní ani sociální za daného pracovníka.

Imigrant při zamítnutí žádosti bude moci opakovat tuto žádost až za dva roky.

Vše a i přísnější imigrační zákony má Švýcarsko, přesto, že je zpřísnili občané referendem 2014 zůstává i nadále v schengenském prostoru EU.

Švýcaři mají navíc, že když je přistěhovalec a to i LEGÁLNÍ je dva roky bez práce, vyhostí ho ze země. 

Občanství je podmíněno přísněji než u nás, nestačí zde bydlet 5 let a chatrně umět jazyk.

0 0
možnosti

Za hranicemi EU neustále stoupá počet uprchlíků, jenom v Turecku bylo  zaregistrováno dalších 4.089.023 uprchlíků, kteří se budou chtít dostat do západoevropských zemí a požádat o azyl. Toto číslo uvádí na svých stránkách Úřad Vysokého komisaře OSN pro uprchlíky UNHCR.

1 0
možnosti
Foto

A odkaz n to nemáte?

Respektive-oni tam píší, že chtějí do západní Evropy?

0 5
možnosti

Nelegální imigrace není pouze z Afriky, také píši během sta let. Afrika bude mít do sta let 3,5 miliardy obyvatel přesídlujících se už nyní do Evropy. Avšak číslo není tak důležité, poroto že Francie má problém i s několika sty tisíci co vypalují předměstí Paříže a nejen to:

https://www.youtube.com/watch?v=t6k3RH3AUkc

3 1
možnosti

J17a39r23a 58R21a18n48k

27. 8. 2015 1:37

Jardo, nemyslim si, ze je zde nejake mnozstvi zastancu neznamych a nelegalnich imigrantu, ale ja osobne jsem poslala penize jiz pred rokem na uprchlicke tabory v Turecku, Jordansku a Libanonu, v kterych sedi rodiny s decky, nebo decka bez rodicu jiz od roku 2011. Islamistu se take obavam a jsem rada, ze vlada Kanady ma prisne imigracni zakony a ze ji mohu duverovat, tak jako pred tim svycarske, nebo australske, kdyz jsem tam zila. V Nemecku jsem zila take, ale zatim si nemohu udelat obrazek, protoze Angela Merkel neni jedina rozhodujici za svuj narod. Mam ale take strach z "debauched" hlav.

0 0
možnosti
Foto

Prosím vás kde vezmete tu miliardu Afričanů co chtějí do Evropy.8-o

To jako myslíte z 3 mld (jak jste psal v jiné diskuzi) afričanů, kteří ani zdaleka v Africe nejsou;-D

0 6
možnosti

kolik těch přistěhovalců si nastěhujete do postele mistře:-)

5 4
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1453x
Více na: jardanovak.blog.idnes.cz

Seznam rubrik