Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když se rozhlédneme, kdo bojuje za vystoupení z EU kvůli migrantům, většinou jde o sympatizanty putina. Rusku by oslabení EU vyhovovalo, máte pravdu, že podstata EU je správná, chybný je pouze přístup k migraci, i když i ten se v současnosti tlakem veřejnosti a pod tlakem události mění.

0 0
možnosti

J26a16n 86R88á58ž

27. 7. 2015 17:17

Máte Pravdu, kdo nesympatizuje s Putinem, nemůže odmítat uprchlíky a nemůže kritizovat amatérismus Božských bruselských politiků!

Putin je zlo, které může za oteplování planety, za Majdan a jeho následky, za vlnu kočovníků zaplavujících Evropu i za to, že má manželka právě teď připálila koláčky.

Jen uvažuji, zda Putin nemá  prsty i v tom, že máme naprosto geniální politiky v Bruselu, kteří se fantasticky, ve prospěch daňových poplatníků EU, vyrovnali s řeckou krizí a úspěšně modelují změnu budoucího kulturního uspořádání Evropy, ve kterém nahradí materialismus jediné správné náboženství!

0 0
možnosti

Důvody pro opuštění EU jsou někde jinde a není potřeba si nic dalšího vymýšlet. (A když už chcete někdo získat pro své myšlenky, naučte se  pořádně česky).

0 1
možnosti

Je to znamka punku.

0 0
možnosti
Foto

Do eu se nemelo vubec vstupovat.

5 1
možnosti
Foto

Ad M. Braun: "Do EU se nemělo vůbec vstupovat" - a pouze bych doplnil, že země V4 si měly po rozpadu SSSR založit něco podobného tomu, čemu se za socíku v postsovětských zemích říkalo RVHP. Dnes by tady existoval blok, který by mohl, zejména v oblasti potravinové soběstačnosti a ochrany státních hranic EU směle konkurovat (jenže po bitvě je každý generál)...

1 2
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1453x
Více na: jardanovak.blog.idnes.cz

Seznam rubrik