EU vs Austrálie v otázce imigrace

27. 10. 2015 18:43:03
Napadlo mě srovnat tyto dva celky. Jsou jak rozlohou, tak i mentalitou podobné. Jen v imigrační politice se velmi liší.

Snažím se nastínit, že Evropa je přelidněná a další zabydlování se přistěhovalců Evropě nic nepřinese. Evropa nepotřebuje přistěhovalce ze zemí třetího světa na práci. Ti sami mají plno práce doma, ale kvůli práci sem nejedou, kdyby ano, mohli by tu nabídnout své kvality, vydělat a zase odjet. Nemám nic proti brigádě v zahraničí. Oni však očekávají blahobyt, který se nedostaví, namísto toho od nich očekávejme narůstající frustraci, kterou šikovatelé a štváči s muslimskou rétorikou přemění na nenávist vůči naší společnosti. Hezký příklad je z okolí Paříže, kde svou nenávist ruku v ruce proti nám hlásají Afričané ruku v ruce s muslimskými Araby. Tito lidé mají jedno společné co tmelí a to je drastická nevzdělanost. Ti co se toho snaží zneužít mohou být asi jedinými vzdělanými v této komunitě.

K porovnání: Rozloha evropské unie (všechny členské státy k roku 2015) má rozlohu 4 413 682,136 kilometrů čtverečních. Austrálie má 7 692 024 kilometrů čtverečních.

Austrálie odmítá nelegální přistěhovalce a to se svým počtem 24 milionů obyvatel.
Evropská unie svou rozlohou členských států razantně menší nelegální přistěhovalce přijímat chce. To přesto, že má na území 28 členských států, už nyní, 514 milionů obyvatel! (údaj je k roku 2014)

Tímto se vyvrací argument, že máme málo obyvatel a potřebujeme přistěhovalce, ať už na cokoliv. Robotizací se naopak vytváří už dnes velká nezaměstnanost. To je v pořádku, že na nás budou pracovat "roboti", mi je jen budeme povětšinu pouze jen obsluhovat a budeme mít více volného času, nastavení je dnes však takové, že jsou lidé buď od rána do večera v práci a druzí jsou úplně bez práce. To je špatně. Na západě to řeší tak, že v Dánsku, Švédsku, Rakousku, Británii, Švédsku či Německu pracuje na kratší úvazek víc než čtvrtina lidí.

Konec solidarity, neudělejme si z Evropy blízký východ. Nyní je v Evropě zastoupena každá země světa nemalým počtem občanů. Evropa už svoji solidaritu prokázala dostatečně, ale všeho s mírou. Občas se musí říci NE, nebo bude hůř.

Pokud bude pokračovat trend muslimské nelegální imigrace do Evropy, je dost pravděpodobné, že váš všední den bude vypadat takto, až půjdete z práce nebo do práce:

video, 22. října 2015, 1 minuta 31 sekund

Dalším videem je kompilace a konečné pochopení Australské imigrační politiky. Francie jejíž společenská úroveň byla vždy vysoko, tak skokový nárůst přistěhovalců a také skok z 8% muslimů na 12% nezvládá. Video je kompilace aktuálních událostí ve Francii, ale i tak se jich tam nevešla ani tisícina. Pro připomenutí, 70% francouzských vězňů jsou muslimové. Mě je také líto dítěte co cestuje ze Sýrie, je mi líto slonů střílených pytláky, je mi líto týraných psů. Ale nikomu nepomůžeme, když se zničíme a naše jediná starost bude bránit naše domovy, kulturu a svobodu. Pokud chceme pomáhat musíme se držet hesla záchranky. "Když se vysekáme, nikomu nepomůžeme, proto prvně myslíme na své bezpečí, abychom mohli pomoci druhým." Nelze nastěhovat blízký východ a sever Afriky do Evropy, aniž by nevznikly konflikty a následně válka. To dítě ze Sýrie nás má oslepit, aby jsme neviděli že v jeho stínech jdou desítky jiných národů pro výdobytky Evropy? Jak to nakonec dopadne je snad i tomu největšímu pokrytci jasné. Tihle lidé na videu nejsou obklopeni xenofoby a rasisty, to oni jsou rasisté, xenofobní nebo násilní, jejich vítači jsou xenofilové a ač je to k neuvěření, ano i Afričan nebo Arab může být rasista, a co víc, dle novějších výzkumů jsou největšími šiřiteli nenávisti muslimové. Tohle je realita, ne teorie:

Vzpomeňte si na to u voleb a kompletně vyměňte naši zastaralou poslaneckou sněmovnu, ať můžeme být hrdí jako Australané.

Autor: Jarda Novák | úterý 27.10.2015 18:43 | karma článku: 16.12 | přečteno: 394x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jan Ziegler

V Rusku se nekonaly volby, ale vyhlášení vůdce zločineckého gangu

Ne, opravdu nelze v Rusku mluvit o svobodných volbách a nejen těch prezidentských. Zástupci skutečné opozice jsou zavíráni do vězení nebo rovnou vražděni. Západ nesmí uznat násilnického mafiána Putina za ruského prezidenta.

18.3.2024 v 12:30 | Karma článku: 20.95 | Přečteno: 297 | Diskuse

Ondřej Šebesta

Sedm stupňů do Sokola

Jak slepá musela starostka být, když její asistentka, které každý měsíc strhávali část platu na její dluhy, přicházela s luxusními kabelkami, nákladnými šperky aměla prostředky na drahé zahraniční zájezdy.

18.3.2024 v 7:00 | Karma článku: 23.36 | Přečteno: 440 | Diskuse

Radomil Bábek

Je údělem Čechů prožít v každé generaci dvě totality?

Jak se asi cítili lidé, kteří přežili jednu totalitu, aby si za pár let svobody s hrůzou uvědomili, že už zase žijí v totalitě jiné? Možná, jako my. Jestli jsme po roce 1989 něco nečekali, pak návrat socialismu.

17.3.2024 v 18:15 | Karma článku: 36.66 | Přečteno: 855 | Diskuse

Josef Nožička

Když Evropský parlament žaluje Evropskou komisi (u Soudního dvora Evropské unie)

Při čtení zprávy o rozmrazení peněz orbánovskému Maďarsku si někteří dost možná vzpomněli na letošní summit lídrů EU, na němž došlo nečekaně rychle ke schválení pomoci ve výši 50 miliard eur Ukrajině.

17.3.2024 v 8:10 | Karma článku: 31.78 | Přečteno: 603 |

Petr Kubík

Jak dohnat západ?

Každý z nás, ať už je jakéhokoliv věku, už nejspíše někdy slyšel slavné a opakované heslo - dohnat západ.

17.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 28.40 | Přečteno: 2793 | Diskuse
Počet článků 259 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1453

Více na: jardanovak.blog.idnes.cz

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Konec nadvlády programátorů. Pozic ubývá, na jednu se hlásí stále víc lidí

Premium Ochota firem splnit uchazečům skoro jakýkoli požadavek a velmi nízká konkurence. Tak by se ještě nedávno dala definovat...