Jarda Novák

Výběr toho nejlepšího z imigrační krize

21. 10. 2015 15:20:47
Výběr těch nejlepších komentářů k ožehavým titulkům na téma imigrační krize a problémy s uprchlíky.

titulek: V táboře ve Slovinsku vypukl požár. Zapálili ho běženci

komentoval Jan Florián: Panečku tak reportérce hrozí 3 roky vězení za podražení nohou, tahle zvěř tu pomalu vyvolává válku. Zcela beztrestně. To je tedy mazec.

titulek: Reportérce za podkopnutí uprchlíků hrozí tři roky

komentář: Já když jsem utíkal jako mladiství přiopilí před policií, abych nenadejchal, podkopnul mi nohy aktivní kolemjdoucí. Kolemjdoucí nebyl obviněn, ani nijak potrestán, ani nedostal vyhazov z práce, přestože šlo o to samé, jako v případu reportérky Maďarské TV. Přitom nepovolený vnik na území cizího státu se všude ve světě považuje za trestný čin.

titulek: Uprchlíci prorazili policejní kordón na slovinsko-rakouské hranici

komentovala Kateřina Drahokoupilová: Kontroly na letišti působí velice směšně v kontrastu s přílivem nelegálních uprchlíků, kteří nemají žádné doklady, často lžou o původu, ale skoro bez zábran prochází zeměmi Evropy.

titulek: Z lodi s nelegálními imigranty plující z Libye do Itálie vyházela skupina muslimů dvanáct křesťanských imigrantů do moře. Všichni zemřeli

komentář Aleš: Organizace islámské spolupráce

Dne 22. ledna 2013 Ihsanoglu řekl britským vládním úředníkům, kteří se účastnili "Zasedání na vysoké úrovni o intoleranci" v Londýně, že islamofobie je otázkou "nejvyššího současného významu" a věcí "zásadních obav". Vyzval EU, aby diskutovala o vybudování společného postoje k boji proti "nesnášenlivosti a diskriminace vůči muslimům." Proto se zřízením stálé přítomnosti OIS v Bruselu Ihsanoglu jeví být diplomatickou předpřípravou v sídle EU uzákonit "nenávistnou řeč", která by nařízením omezila 500 milionů evropských občanů (včetně demokraticky zvolených politiků) "může a nemůže říct o islámu". V rozhovoru pro turecké sdělovací prostředky dne 24. června před zahajovacím ceremoniálem v Bruselu, Ihsanoglu varoval EU před povolením jakékoli řeči, která by mohla být považována za nepřátelskou vůči islámu.

Titulek: Uprchlíci uvízli v dešti a blátě u chorvatských hranic. Některé žene zima dál

Lékaři bez hranic: To, že byly tisíce lidí, od miminek po starce, ponechány v ledovém dešti, by mělo Evropu naplnit hanbou.

Tomáš Štrigner: V Turecku (cez ktore 90% ekonomickych migrantov prechadzala) je krasnych 25~30 stupnov, slnecno a ziadna vojna...

Na závěr zastánce totalitní ideologie (Islámu) a nelegální imigrace:

Sluníčko: Musíme si pomáhat, všichni jsme stejní.

Jiná diskuse, Sluníčko: Všichni muslimové nejsou stejní...

Autor: Jarda Novák | karma: 28.59 | přečteno: 1283 ×
Poslední články autora