Jarda Novák

Přehlasování u kvót. Musíme je přijmout?

24. 09. 2015 4:44:44
Ministr není diktátor aneb... "Švýcarská konfederace na začátku roku 2014 odhlasovala ve státním referendu kvóty pro imigranty."

Tak v prvé řadě, ministři vnitra nemají pravomoc schválit jakoukoliv kvótu. Tuto pravomoc má Evropský parlament, který kvóty přijal koncem dubna a kde proti kvótám bylo pouze 5 slovy pět(!!) námi zvolených Europoslanců za ČR z jednadvaceti. To znamená, že Češi kvóty oficiálně schvalují na půdě evropského parlamentu(!!). Divadlo co předvádí vláda, že byla proti, kdy ministr vnitra hlasoval proti na schůzce ministrů vnitra evropské unie, je jen divadlo. Ministr vnitra má pravomoc pouze spravovat své ministerstvo v souladu s předpisy své země. Jeho hlas je nulový v druhé zemi. Proto, i kdyby všichni ministři vnitra na světě hlasovali pro právo Šaría nebo pro kvóty, tak to prostě v naší zemi neprojde! Je to prostě nemožné! Ve finále ministr vnitra nemůže nic podobného schválit ani ve své vlastní zemi. To musí či nemusí schválit parlament. Parlament konkrétní země musí schválit do zákonné podoby i to co už schválil evropský parlament, kde upozorňuji, bylo pouze našich 5 z 21 europoslanců proti povinným kvótám. Nabízím interaktivní oficiální protokol hlasování, kde po ťuknutí na číslo hlasujících pro, proti, zdržujících se, vám vyjedou jména. Takže zjistíte nejen v jaké zemi kolik poslanců bylo pro, proti, či se zbaběle zdrželo, ale i jací poslanci jak hlasovali: http://www.votewatch.eu/en/term8-report-of-the-extraordinary-european-council-meeting-23-april-2015-the-latest-tragedies-in-the-medit-15.html#/##vote-tabs-list-4

Z toho vyplývá, že kvóty jsou už schváleny pět měsíců. Proč to divadlo? Kvůli vám voliči, dělají jako že jsou proti, ale že musí. Opak je pravdou. Nemusí.

Otázka zní tedy, jestli naše vláda přijme, tyto kóty a neprověřené uprchlíky? Má na výběr, v parlamentu může schválit zavazující kvóty a nebo je prostě nepřijmout a přijímat jen ty, kteří vyhoví požadavkům Legální Imigrace.

Naše zákony jsou striktně nedostatečné. Člověk co překročí naše hranice nelegálně a není možné ho ztotožnit, tak ho můžeme zadržet v centru pro běžence pouze na 43/44 dnů. To je špatně. Za porušení zákona by neměl být neplacený pobyt s plnou penzí a navíc s pětitisícovým kapesným na jednu osobu. Tzn. že rodina se třemi dětmi zde bude mít ubytování, stravu a k tomu navíc 25 000Kč měsíčně. To je příšerné. Přeci lidé co poruší zákon musí být od této činnosti odrazeni, jinak je navádíme k opakovanému porušování našich zákonů. Zde vláda taktéž pochybila, co chybí v zákonech, jsem už psal zde: http://jardanovak.blog.idnes.cz/c/477383/nadnarodni-firmy-chteji-imigranty-ne-vsak-na-praci.html

Jak jsem psal, dle mezinárodních úmluv můžeme tyto běžence zadržet na maximálně 44 dnů. Tato mezinárodní úmluva se však nevztahuje na zločince, migranty ani uprchlíky, kteří poruší zákon. Tedy kromě uprchlíků/azylantů, kteří dokáží, ano důkazní břemeno nese uprchlík, že pochází z oblasti postižené válkou, genocidou či jsou politicky pronásledováni. Navíc i takový Azylant může být zločincem, ne tím že nelegálně překročí hranice, ale ve své zemi býval vojákem teroristické organizace.

Nelze důvěřovat imigrantům, každý znalejší imigrant o sobě bude tvrdit, že je Syřan z oblasti zasažené válkou. "Bohužel" nejsme ani vzdálenými sousedy Sýrie, tak tento člověk už prošel několika bezpečnými zeměmi, tudíž už neutíká před válkou a pokud chce azyl, musí dokázat nadevší pochybnost, že je bezúhonný a pochází z dané oblasti.

Kvóty ano! Ale jen ty Švýcarské :)

Švýcarsko jedna z nehumánnějších a nejdemokratičtějších zemí na světě, kde sídlí Červený kříž, kde nemají takové problémy s integrací menšin jako u nás, ve Francii a v jiných státech, tak Švýcarsko na začátku roku 2014 odhlasovalo referendem kvóty pro imigranty. Ne ty kvóty, kdy musí přijímat určité % imigrantů, ale kvótu, jako limit, kolik přijmou maximálně imigrantů za rok. Ti co jsou nadpočet, mají smůlu. To samé navrhuji, aby přijala, i když opožděně, Evropská unie včetně České Republiky.

Upozorňuji, že imigranti co k nám proudí ze třetích zemí světa, dnes jich je milion, ale bavme se o budoucnosti za pár roků, kdy jich bude deset milionů. K tomu přičtěme ty co přijdou nyní a ty co už tu jsou, budou přicházet stále, ne jen tento rok, neboť se všichni ohání číslama, že se jich za den vylodilo "jen 4000", i když ještě není konec roku, přišlo do Německa "jen 400 000" imigrantů, ale bohužel tímto rokem nekončí tato vlna imigrace. Na světě je ve třetích zemích dvě miliardy lidí co nejsou spokojeni s tím kde žijí a se svými životními podmínky. Když se jich zeptáte, jestli by nechtěli bydlet v Evropě, odpoví vám, že chtějí, přijmeme je tedy všechny?

Česká Republika už přijala půl milionu imigrantů, takže solidární jsme! Ve Francii je dnes dokonce 10% muslimů, především díky tomu, že tito lidé ze třetích zemí světa jsou velice bohatí na potomstvo, tak je velmi logické, že si zvolí svou stranu, následně i svou vládu a prosadí tady právo Šaría. Prvně to bude v zemích rádoby solidárních, "(solidárních ke všem, jen ne k domácímu obyvatelstvu)", až prosadí právo Šaría v jednotlivých regionech, následně i v celých zemích, až budou v Evropském parlamentu, tak následně nám budou tlačit zákon Šaríu a třeba i jiné totalitní zákony a návrhy, jako nám dnes tlačí kvóty.

Projížďka po kdysi bývalé, dnes přistěhovalecké Muslimské čtvrti:

video //www.youtube.com/embed/ZJJOKYA5Zzs

Překlad úvodního obrázku pro zajímavost:

Autor: Jarda Novák | karma: 34.28 | přečteno: 1518 ×
Poslední články autora