Nadnárodní firmy chtějí imigranty. Ne však na práci!

Co si budeme povídat, Asiaté, Arabové a Afričané se přemnožují. A když vidí tolik humanitární pomoci co proudí od nás, napadne je jediný, tam toho bude zadarmo.

 Ale teď vážněji, vynechme vzdělané špičky v oboru, protože toho nevzdělaného je rapidní většina ze 7,3 miliard obyvatel země. Tím není myšleno lidé co makají rukama, ale především lidé s mentalitou schopnou propadnout jakémukoliv mamonu, lidé negramotní, lidé bez morálních hodnot, nebo jen lidé fanatičtí. Chtě nechtě se buď staneme menšinou na půdě Evropy, nebo nacionální Evropou pomocí EU, která má nyní opačnou politiku.

 

 

Nadnárodní firmy chtějí imigranty. Ne však na práci!

 Ne že by je potřebovali do zaměstnání k uplatnění ve svých oborech, ale chtějí hodně nezaměstnaných a na prahu chudoby, tím pádem se sníží cena pracovníka a zvýší se ochota dělat cokoliv za peníze. Pokud poukážu na extrém, tak se podívejme jak to dopadlo ve spoustě afrických zemích, kde to měli na zodpovědnost korporace. Například platinové doly. Lidé nemají peníze na to si ani koupit lopatu a zasázet brambory, jsou tedy nuceni pracovat v dolech, kde každý den umírají lidé, pokud né na zásypy, udušením či utopením, tak bitvami povstalců, armád o jednotlivé doly, aby zrovna ta jejich ozbrojená skupina ovládala důl a mohla dodávat velkým telefoním společnostem platinu. Ženy pak mohou šít oblečení ve fabrikách po vzoru Čína, ale je to tak akorát na přežití a je vyloučeno, aby se někdo osamostatnil a třeba zúrodnil těžko obdělavatelnou vyprahlou půdu. 

 Když necháme volnou ruku korporačním společnostem, nejen že se za pár desítek let staneme menšinou ve své zemi, ale zchudneme i jako stát. Korporace si namastí kapsu na schopných lidech pracující levně. Stát se pak bude muset postarat o ty nevyhovující v podobě sociálních dávek. Pokud následně na tyto dávky nebudou peníze, budou se muset vzít zaměstnancům. Pokud se nevezmou zaměstnancům, vezmou si je lidé žijící v bídě sami pomocí kriminální činnosti, následně je vezme vláda i tak z vašich platů k potlačení této kriminální činnosti. Opravdu chceme takovýto   korporační systém zavést do ČR, nastaven Českými zkorumpovanými politiky už dlouhých více jak 20 let?

 Chybí v zákoně:

1. Nepouštět do Evropy zločince, respektive ty co neprokáží, že zločinci nejsou.
2. Přistěhovalec co se dopustí opakované kriminální činnosti, nebo závažného zločinu bude deportován zpět.
3. Přistěhovalci nebudou mít nárok okamžitou podporu a bez práce pobírat sociální dávky. Azylanti nebudou zvýhodňováni oproti domácímu obyvatelstvu.
4. Zamezení firmám obcházet imigrační zákony, nahlašováním zaměstnanců, jako své jednatele společností. Tímto způsobem se do ČR dopravují pracovníci, kteří by jinak povolení nedostali. Tyto firmy pak často neodvádí daně v ČR, zdravotní ani sociální za daného pracovníka.
5. Imigrant při zamítnutí žádosti o pobyt nebo vstup na území ČR bude moci opakovat tuto žádost až za dva roky. (Tímhle se dnešní imigranti vůbec nezabývají, což je v rozporu nejen s našimi zákony, ale i mezinárodními právy.)
 Na tyto body se pak váže zvýhodnění podmínek domácích pracovníků a s tím spojená vyšší mzda jako na západě a severu Evropy. Především kvalitní práce, služby a výroba pak zajistí Čechům srovnatelné platy s ostatními zeměmi EU .

 

 Dnes při zamítnutí mohu žádost podávat znovu a znovu, domýšlet, vymýšlet, než to projde. Zaplavení úředníci pak nejsou schopni uhlídat skoro žádného imigranta, jsou přetížení, platíme je ze svých daní a ve finále nesplňují ani to základní, jako je ochrana státu a jeho občanů před nevyhovujícími imigranty. Nekonečné fronty a donekonečna se opakující žádosti, kde třeba žádost, až na 23. pokus, projde jen proto, že si člověk našel kličku v naší imigrační legislativě. Moci podávat žádost, přesto že je vám zamítnuta, hned druhý den a to do nekonečna je nesmyslná byrokratická zátěž stojící nemalé peníze, spousty práce a obsahující více příležitostí ke korupci. To je všední den na imigračních úřadech.

 

 Musíme pomáhat chudším v rozvojových zemích...

 Ale ne tak, že si je nastěhujeme domů, dávat jim občanství, nechat je zde žít, zvýšit tak bídu Čechů a zároveň snížit cenu práce je vykořisťování a zločin, který si moc lidí oblbnutých panáčkama různých barev držící se za ruku neuvědomuje.

 EU musí poslouchat nás, občany EU, ne my ji. Vystoupení není možnost, ale tolerance jejich vykořisťující migrační politiky, kde se zamilovali do multi-kulti je špatně. EU tak činí na tlak korporací. Mám za to, že musíme udělat to samé co Švýcarsko, ale před tím nás musí někdo zastupovat ve vládě !

 

Švýcarsko se úspěšně brání korporátnímu zřízení (více)

 Přeci zájmy několika miliardářů nejsou více než zájmy ostatních? Budou se snažit vás o tom přesvědčit všemi způsoby, že jste rasisti nebo naopak, že budete diskriminováni. Je to jen snaha rozdělit společnost. Švýcarsko se úspěšně brání korporátnímu zřízení, braňme i my své zájmy. Schválením první vlny imigrantů do Evropy je vidět, že zájmy většiny evropanů nejsou zastoupeny.

 

Autor: Jarda Novák | sobota 19.9.2015 20:47 | karma článku: 41,67 | přečteno: 4778x
  • Další články autora

Jarda Novák

EU vs Austrálie v otázce imigrace

27.10.2015 v 18:43 | Karma: 16,12

Jarda Novák

Sluníčko vs. Jarda

26.10.2015 v 3:50 | Karma: 23,84

Jarda Novák

Co je to muslim?

22.10.2015 v 19:04 | Karma: 30,46

Jarda Novák

Kdo bojuje v Sýrii ?

9.9.2015 v 0:35 | Karma: 18,21
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1453x
Více na: jardanovak.blog.idnes.cz

Seznam rubrik